ENLLAÇOS DE LA CASA

.

........... ............BURRÍNDEX................................................. ..................CARTELLERA AMIGA
.................Índex de continguts...............................................................Activitats d'interés

.

....................PASSA LA VIDA..............................................................EL CORRAL DE BUCOMSA
.....................
Pulcribloc.....................................................
...........................................................

6 de març del 2011

CURIOSITAT CURIOSA


Ja hem comentat alguna vegada que la figura de l'Honorable Camps es presta, cada volta més, a la burla satírica dels periodistes en general i dels humoristes en particular (cliquen ací per a llegir la burrientrada "Humors que no maten"). S'ho ha guanyat a pols amb les seues qüestionables decisions i amb les seues esperpèntiques actituds. Però des de la seua recent (auto)proclamació com a candidat a presidir de nou la Generalitat valenciana les xufetes li cauen per tots els costats, i en alguns casos enverinades.

Pedro J. Ramírez (cliiic) és un periodista molt conegut, director del diari El Mundo i persona no considerada d'ideologia precisament massa esquerrana. El Web del referit periòdic conté una secció (Op-Blogs) que inclou un apartat audiovisual amb el títol El Mundo en dos minutos, on l'esmentat periodista comenta en format breu notícies i opinions. I l'altre dia va dedicar la tal secció a Don Francisco Camps.

Si cliquen damunt l'enllaç que inserim a continuació podran veure i escoltar el que ha dit Pedro J. Ja saben que aquestes coses (i altres més importants) no eixiran a Canal 9 mentre eixe joguet diabòlic estiga en mans dels mandataris mediocres i dels seus cataferros, tots ells encantadíssims d'haver-se conegut: 

                  El Mundo en dos minutos

A tot això... algú sap com està l'assumpte de TV3? Ho dic perquè a ma casa encara no es veu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars